er du vår nye medarbeider?

Kan du tenke deg å skifte jobb og med nye karrieremuligheter – eller i det minste nysgjerrig på hvilke muligheter som kan by seg ? 
 
Da er det viktig å være klar over noen fakta. En større landsdekkende undersøkelse fra 2017  viste at om lag halvparten av stillingene ikke blir utlyst i offentlige rom. Ja, blant bedrifter med 
mindre enn 10 ansatte var det kun 37% av stillingene som ble annonsert.
 
Dvs det er minst like mange stillinger som kan passe deg og som aldri blir annonsert som de som blir det. Følger du i tillegg ikke så nøye med i annonsering så kommer faktisk de fleste stillinger
som kunne passe deg aldri for dine øyne.

Vikariater utvikler seg ofte til fast jobb hos våre kunder og gir deg karrieremuligheter! Meld din interesse med CV så matcher vi deg opp mot våre kunders behov fortløpende.

Har du spørsmål rundt CV registrering, timeregistrering eller har andre spørsmål. Benytt de gjerne av skjema under. Vi svarer som regel gjerne innen samme dag.

Ramberg Personell AS

Ramberg Personell AS er først og fremst et rekrutteringsselskap  og for å finne gode kandidater har vi en rekke effektive verktøy / kanaler og plattformer.
 
I nært samarbeid med oppdragsgiver velger vi kandidat(er) og ansetter den/de hos Ramberg Personell as. I et planlagt forløp leier vi kandidaten(e) ut til oppdragsgiver under prøve- evalueringsperioden.
 
Vi har tett oppfølging av kandidat i denne periode og langt de fleste av oppdragsgiverens opplever dette som en suksess og ansetter kandidaten deretter – levert som avtalt !

NYHETSBREV!
Ønsker du siste nytt og oppdateringer fra oss med nye stillinger, bransjenyheter m.m – meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev.

siste nytt

Laptop computers on a table

Ny hjemmeside

Vi har endret og oppgradert våre hjemmesider. Målsettingen er å kommunisere bedre med våre oppdragsgivere …

Les mer

kontaktinfo

Oslo:
Cort Adelers gate 16
0254 Oslo

Stavanger:
Kanalarmen 10 (Forus)
4033 Stavanger

Bergen:
Strandgaten 209
5004 Bergen

RAMBERG PERSONELL AS 2021 © ALLE RETTIGHETER RESERVERT

nb_NONorsk bokmål