Ny hjemmeside

26. mai 2021

Laptop computers on a table

Vi har endret og oppgradert våre hjemmesider. Målsettingen er å kommunisere bedre med våre oppdragsgivere og kandidater. 

Bl.a har vi gjort sidene mere interaktive og ved at kunder og kandidater kan kommunisere via en chattetjeneste. I tillegg har vi lagt til en enkel søkefunksjon og hvor håper å fange opp en god del spørsmål og forespørsler som vi raskt vil kunne følge opp og besvare.

I tillegg er det lagt til en mailingliste og hvor håper å kunne komme med relevant og interessant stoff  og om hva som rører seg i arbeidslivet.  

Videre har vi forbedret sidene generelt og slik at de er mer intuitive for bruk.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Siste innlegg
Arkiv
Kategorier

Ramberg Personell AS

Ramberg Personell AS er først og fremst et rekrutteringsselskap  og for å finne gode kandidater har vi en rekke effektive verktøy / kanaler og plattformer.
 
I nært samarbeid med oppdragsgiver velger vi kandidat(er) og ansetter den/de hos Ramberg Personell as. I et planlagt forløp leier vi kandidaten(e) ut til oppdragsgiver under prøve- evalueringsperioden.
 
Vi har tett oppfølging av kandidat i denne periode og langt de fleste av oppdragsgiverens opplever dette som en suksess og ansetter kandidaten deretter – levert som avtalt !

NYHETSBREV!
Ønsker du siste nytt og oppdateringer fra oss med nye stillinger, bransjenyheter m.m – meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev.

siste nytt

Laptop computers on a table

Ny hjemmeside

Vi har endret og oppgradert våre hjemmesider. Målsettingen er å kommunisere bedre med våre oppdragsgivere …

Les mer

kontaktinfo

Oslo:
Cort Adelers gate 16
0254 Oslo

Stavanger:
Kanalarmen 10 (Forus)
4033 Stavanger

Bergen:
Strandgaten 209
5004 Bergen

RAMBERG PERSONELL AS 2021 © ALLE RETTIGHETER RESERVERT

nb_NONorsk bokmål